Göztepe'de El Maestro Kayserispor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında geriye düştükleri Kayserispor müsabakasında aldıkları beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

23.11.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-09:53) Göztepe'de El Maestro Kayserispor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor'un konuğu olan İzmir ekibi Göztepe, ilk yarıyı 1-0 geride kapattıkları karşılaşmanın ikinci yarısının son bölümünde Dino Arslanagic ile bulduğu gol ile birlikte skoru 1-1'e getirerek eşitliği sağlamayı başardı.

TARAFTARLARIN TEPKİSİ ARTIYOR

Göztepe, 13 hafta geride kalırken Spor Toto Süper Lig'de topladığı 10 puan ile düşme hattında 18. sırada bulunuyor. Sarı kırmızılı taraftarların Teknik Direktör Nestor El Maestro ve Başkan Mehmet Sepil'e olan tepkileri alınan kötü sonuçlar ile birlikte artmaya devam ediyor.

NESTOR EL MAESTRO'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Kayserispor'a karşı 1-0 geriye düştükleri müsabakada aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bizim puanlara ihtiyacımız var. Bugünkü performans adına mutluyuz diyebiliriz. Çünkü bu zorlu deplasmanda aldığımız 1 puan bizim için çok değerli. Maça baktığınız zaman iki farklı yarı göründük sahada. Tabii ikinci yarı gerçek olan kimliğimizi daha iyi ortaya koyabildik. Mücadelemizi, inancımızı, savaşımızı, hırsımızı ilk dakikadan itibaren her maçta göstermemiz gerekiyor. Özellikle de gelecek hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçında bunları gösterip sahada en iyi sonuçtan ayrılmak istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal