Hikmet Karaman Göztepe Maçının Ardından Hakeme İsyan Etti!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahalarında Göztepe'ye karşı aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından maçın hakemini hedef alan çok sert açıklamalarda bulundu.

23.11.2021-09:18 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-09:18) Hikmet Karaman Göztepe Maçının Ardından Hakeme İsyan Etti!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Göztepe'yi konuk etti. Ev sahibi Kayserispor'un 1-0 öne geçtiği karşılaşmanın ikinci yarısının son bölümünde Göztepe bulduğu gol ile skora 1-1'lik eşitliği getirdi.

HAKEM ZORBAY KÜÇÜK'E TEPKİ GÖSTERİLDİ

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün vermiş olduğu kararlara çok yoğun tepkiler gösteren Kayserispor cephesi bu tepkilerini maç sonunda da sürdürdü.

HİKMET KARAMAN'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynadıkları Göztepe karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Güzel bir gol attık. İkinciyi de bulabilirdik. 1-1'den sonra Onur'un iki pozisyonu var. Hakem takdir haklarını deplasman takımı adına kullandı. Biz kendi lehimize istemiyoruz. Yediğimiz gol öncesi faul varsa Campanharo'ya var. Ben anlamıyorum. Hakem 5 eksikle sahaya çıkan, mücadele eden takıma vermesi gereken faulü karşı tarafa veriyor. Hakemlere her hafta her takım veryansın ediyor. Onlar da kendi içerisinde bir ortak karar vermeli. 18 puana ulaşsaydık müthiş bir avantaj yakalayacaktık. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edebiliriz. Temennim, bu hafta içerisinde sakat oyuncularımızın birkaçının takıma dönmesi. Bu, çok önemli. Hamle gücümüzü tamamen düşürüyor. Bu kayıpları telafi edip ilerleyen zamanda da devreyi istediğimiz puanla bitireceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal