Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Hakkında Son Karar Verildi!

Sezon bitiminde futbolculuğu sonlandırması beklenen Emre Belözoğlu'nun da kulübün başına geçebileceği iddia ediliyor. Fakat Fenerbahçe idaresinin, 39 yaşındaki kaptan için bambaşka bir plan yaptığı ifade ediliyor.

11.04.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-16:37) Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Hakkında Son Karar Verildi!

Ersun Yanal’ın gönderilmesinin sonrasında teknik adam arayışlarına devam ettiren Fenerbahçe'de yaşanan gelişmelerin ardı arkası bitmiyor. Yerli- yabancı birçok teknik direktörle adı geçen sarı- lacivertli takımda teknik patronluk koltuğu için adı geçen adaylardan biri olan Emre Belözoğlu için yeni bir yol bulundu.

BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUN ALTINA İMZA ATACAK

Fenerbahçe'de bu sezon kaptan olan ve futbolu bırakacağını kesin olarak belirtmese bile yaptığı konuşmalardan emekli olma planlarının sinyallerini veren Emre Belözoğlu, yeni sezon idari menajerlik ve sportif direktörlüğü bir arada yapacak. İki görevin karıştırılmış bir halini üstelenecek olan Emre, büyük bir yükün altına imza atacak.

Milan'da Paolo Maldini, Benfica'da Rui Costa, Ajax'ta Van der Sar ve Marc Overmars, efsane oldukları takımlarına sportif direktör olarak hizmet ederken, Emre de bu olayın Türkiye'deki örneği olacak. Avrupa'daki benzerleri gibi kulübede durmayıp protokol veya kulübe arkasındaki tribünde karşılaşmaları takip etmesi beklenen Emre, birçok sorumluluğu da göğüsleyecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal