Fenerbahçe'de Antwerp Zaferi Sonrası Vitor Pereira Açıklamalarda Bulundu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilermizinden Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'i 3-0 mağlup ettiği maçın ardından takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'dan açıklamalar geldi.

05.11.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-09:40)

UEFA Avrupa Ligi'nde 4. hafta karşılaşmalarında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika'da Antwerp karşısında çok önemli bir galibiyete imza attı. Fenerbahçe, Belçika temsilcisi Antwerp'i kendi evinde 3-0 mağlup etmeyi başardı. Temsilcimizin golleri Mert Hakan Yandaş, Mergim Berisha ve Max Meyer'den gelirken alınan galibiyet gerek Türkiye'de gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Maçın ardından Fenerbahçe'nin, Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'dan açıklamalar geldi. Portekizli teknik adam yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

VİTOR PEREİRA'DAN MAÇ SONU DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Portekizli Vitor Pereira Antwerp karşısında alınan zaferin ardından yaptığı açıklamada, ''Skordan dolayı çok mutluyum. Takımın performansından dolayı da öyle. Bugünkü galibiyeti hak ettik, daha fazla gol de atabilirdik. Takım, bugünkü performansı nedeniyle tebriği hak ediyor. Hala mücadelenin içindeyiz. Bugünkü oynadığımız oyunu oynarsak, Yunanistan'da da kazanabiliriz. Her şey bizim elimizde. Bugün oynadığımız gibi oynarsak, hala şansımız var. Taraftarlarımıza da teşekkürler, otel çıkışında bizi desteklediler. Takımımdan, oyuncularımdan hiçbir şüphem yok. Taraftarlarımızdan, başkanımızın tutkusundan şüphem yok. Başarılı olmak için her şeye sahibiz. Bizim yapmamız gereken, dengeyi kurup doğru yolda devam etmek.

VİTOR PEREİRA İRFAN CAN KAHVECİ İLE İLGİLİ DE KONUŞTU

Vitor Pereira İrfan Can Kahveci hakkında, ''İrfan'ın kalitesini biliyoruz. Ama sakatlandı ve uzun süre aramızda yoktu. Şimdi fiziksel durumunu toparlıyor. Özellikle topla olan teknik kalitesi ve karar verme kapasitesi çok iyi. Bugün oyuncularımı çok beğendim, sahaya koymuş oldukları ruhu çok beğendim.'' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal