Fenerbahçe'de Altay Bayındır Ameliyat Oldu

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, başarılı genç kalecisi Altay Bayındır'dan gelen üzücü haber ile adeta yıkıldı. Antrenmanda el bileği kırılan Altay, ameliyat edildi.

18.04.2021-13:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2021-13:58) Fenerbahçe'de Altay Bayındır Ameliyat Oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Altay Bayındır'ın sakatlığı ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Kalecimiz Altay Bayındır, dün gerçekleşen antrenmanın şut çalışması sırasında el bileği travması geçirmiştir. Acıbadem Hastanesi’nde yapılan kontrol ve MR sonucunda, kalecimizin el bileği skafoid kemiğinde kırık saptanmış olup ameliyat olmasına karar verilmiştir. ' ifadelerine yer verildi.

Yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçen genç kaleci Altay Bayındır, yaşadığı el bilek kırığı sakatlığının ardından olduğu ameliyatın ardından, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kırık tespitinden çok takımımla beraber olamayacağımın üzüntüsünü yaşıyorum. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve güçlüyüm. En kısa sürede kendime titizlikle dikkat edip sahalarda olacağım. Destekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ' ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır, sarı lacivertli forma ile bu sezon 32 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 30 gol yerken, 10 karşılaşmada ise kalesini gole kapama başarısını göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal