Fenerbahçe Yıldız Oyuncu İçin Lyon'un Reddetti!

Fenerbahçe, ilk 11'in değişmez oyuncusu durumuna gelen ve Lyon'un ısrarla transfer etmek istediği Brezilyalı yıldızı kadroda tutacak.

30.04.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-16:55) Fenerbahçe Yıldız Oyuncu İçin Lyon'un Reddetti!

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde 6 milyon euroya Marsilya'dan transfer ettiği Luiz Gustavo, sergilediği istikrarlı oyunla şimdiden transferin gözde isimleri içerisine girdi. Arap takımlarının uzun zamandır istediği Brezilyalı oyuncunun en ciddi taliplisi ise Fransız temsilcisi Lyon.

Eski ekibi Marsilya'nın ezeli rakibi olan Lyon'da Başkan Jean Michel Aulas'ın, Gustavo için kesenin ağzını açtığı fakat Fenerbahçe yönetiminin deneyimli yıldızı satmama kararı aldığı ifade edildi. Sarı- lacivertliler değil Gustavo'yu satmak, sezon bitimi futbol kariyerine son vermesi beklenen Emre Belözoğlu'nun yerine birinci kaptanlığa yükseltmeyi planlıyor.

Gustavo, Fenerbahçe'de forma giydiği 22 karşılaşmada 2 gol, 1 asistlik katkı sağlarken, ikili mücadelelerdeki başarısı, oyun görüşü ve top tekniğiyle tam not aldı. Gustavo'nun, 32 yaşına gelmesine karşın çok formda olmasının sırrı ise işine olan saygısı ve ciddiyeti. Sosyal medya hesabı olmayan Gustavo, yalnızca futbola ve ailesine odaklanarak örnek bir sporcu hayatı yaşıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal