Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Rakipleri Belli Oldu mu?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakipleri belli oldu mu? Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri hangi takımlar?

27.08.2021-12:05 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-12:11) Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Rakipleri Belli Oldu mu?

Helsinki'yi eleyen Fenerbahçe ile Randers'ı yenerek gruplara kalma hakkını elde eden temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarışacakları torbalarda belli oldu. Galatasaray, gruplara 4. torbadan katılırken, Fenerbahçe ise 3. torbada bulunuyor.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU MU?

UEFA Avrupa Ligi'nde HJK Helsinki'yi turnuva dışında bırakan Fenerbahçe ile birlikte Randers'ı eleyerek adını gruplara yazdırmayı başaran Galatasaray, gruplar içerisinde mücadele etme hakkını elde etti.

Türkiye'den iki takımın kıyasıya bir şekilde yarışacağı UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi bugün saat 13:00'te Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. UEFA Avrupa Ligi kura çekilişi Exxen platformu üzerinden de seyredilebilecek.

Dörderli takımdan sekiz grupta toplam 32 futbol takımının mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise belli oldu.

Turnuvaya Galatasaray dördüncü, Fenerbahçe ise üçüncü torbada yer alacak. Takımlar kendi torbalarında yer alan takımlar ile herhangi bir şekilde eşleşemeyecek.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN YER ALDIĞI TORBALARDA HANGİ TAKIMLAR VAR?

Birinci Torba: Lyon, Napoli, Leverkusen, Dinamo Zagreb, Lazio, Olimpiakos, Monaco, Braga

İkinci Torba: Celtic, Eintracht Frankfurt, Kızılyıldız, Leicester City, Rangers, Lokomotiv Moskova, Genk, PSV Eindhoven

Üçüncü Torba: Ludogorets Razgrad, Marsilya, West Ham United, Real Sociedad, Real Betis, Fenerbahçe, Spartak Moskova, Sparta Prag

Dördüncü Torba: Rapid Wien, Galatasaray, Legia Varşova, Midtjylland, Ferencvaros, Sturm Graz, Brondby, Antwerp / Omonia Nicosia

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ HANGİ TAKIMLAR?

Galatasaray'ın dördüncü torbada birlikte bulunduğu Rapid Wien, Legia Varşova, Midtjylland, Ferencvaros, Sturm Graz, Brondby, Antwerp / Omonia Nicosia takımlarının haricinde diğer 3 torbada yer alan tüm takımlar ile eşleşme ihtimali bulunuyor.

Üçüncü grupta bulunan Fenerbahçe'nin ise kendi torbasında olan Ludogorets Razgrad, Marsilya, West Ham United, Real Sociedad, Real Betis, Spartak Moskova, Sparta Prag takımlarının dışında diğer bütün takımlar ile eşleşme ihtimali bulunuyor.

MAÇ TARİHLERİ

Grup maçları, 16 Eylül tarihinde başlayıp 9 Aralık tarihinde sonlanacak. Son olarak İspanya Ligi'nin ekiplerinden olan Villarreal'in müzesine götürmüş olduğu UEFA Avrupa Ligi'nin finali, 18 Mayıs 2022 tarihinde İspanya'nın Sevilla şehrinde bulunan Ramon Sanchez - Pizjuan Stadı'nda olacak. Avrupa Konferans Ligi final maçı ise 25 Mayıs 2022 tarihinde Arnavutluk'ın başkenti olan Tiran şehrinde bulunan Ulusal Arena'da olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal