Fatih Terim'den Randers Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Danimarka temsilcisi Randers'ı 2-1 mağlup ederek Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.08.2021-11:36 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-11:36) Fatih Terim'den Randers Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gedson transferi, genç futbolcularının performansı, mevcut kadrosu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

'' AVRUPA LİGİ'NDE OLMAYI İSTEDİK ''

Oyuncularım pes etmediler ve kazanmayı istediler. Avrupa Ligi'nde olmayı istedik. Taraftarlarımız bazen bazı oyuncularımızın bir an evvel oynamasını istiyor ama genç oyuncular için zamanlama çok önemlidir. Barış Alper'in 1-2 güzel hareketini kafamıza yazdık.

'' GENÇLER BİZİM KIYMETLİLERİMİZ ''

Her geçen gün ısındıkça daha iyi olacak. Kerem bayağı yoruldu, o yüzden ikinci yarıda Barış'ı seçtim. Onlar bizim kıymetlilerimiz, onların sayısını çoğaltacağız. Yaş alan gençler de vardır, sadece gençlerdir. Onları da unutmamak lazım. Barış ve Barış gibileri inşallah kazandırmaya devam ederiz. Mesele, hep kalacakmış gibi oynamak. Profesyonelce.

'' TRANSFERDE HERŞEY OLABİLİR ''

Oyuncu yarın da gidebilir. Babel iyi bir oyuncu. Benim de beğendiğim, önemli bir oyuncu ama her şey olabilir. Biz bir takımız. Bunu genç tecrübeli diye ayırt etmeden bakmak lazım. Sahanın en iyilerinden birisi Feghouli'ydi, Diange'ydi, Patrick'ti, Babel'di. Galatasaray'ın gençlere alışması lazım. Biz her sene 1-2 tane ortaya koyuyoruz.

'' 10 NUMARA İÇİN SÜRPRİZ YAPABİLİRİM DEMİŞTİM ''

Takım içerisinde bir sürpriz yapabilirim dedim. 10 numara alınca olağanüstü bir beklenti olur. Oyuncu 10 numaranın altından kalkamadığı zaman olağanüstü bir tepki olur. 10 numarayı içeride birine vermek için sürpriz yapabiliriz dedik.

'' GEDSON'U SONUNA KADAR BEKLEYECEĞİZ ''

Halil'i istiyoruz. Gedson'u vermeyeceklerini söylüyorlar ama sonuna kadar bekleyeceğiz, olursa olur, olmazsa başka bir şey düşüneceğiz. Öyle anlar geliyor ki 5 yıllık sözleşme yaptığınız oyuncu ertesi gün gelip "Ben artık burada oynamak istemiyorum" diyor.

'' DİAGNE VE MOSTAFA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ ''

Şu anda Diagne'den memnunuz o da memnun ama daha zaman var. Hem Diagne hem de Mustafa bizim iki önemli oyuncumuz. Mostafa tabii çok iyi bir giriş yaptı. Sonra sakatlık yaşadı. Santrforların en büyük derdi daima goldür. İyi bir Mostafa'yı göreceğimizi düşünüyorum. Ondan sonra da Ocak ayında karar vereceğiz. Düzeleceğine inanıyorum.

'' FEDERASYON KULÜPLERİ ZOR DURUMA SOKUYOR ''

Bazı kurallar kulüpleri zor duruma sokuyor. Şimdi bana sen birini göndermezsen ben Morutan'ın lisansını çıkarmam diyorlar. Muhakkak federasyonumuzun geçerli nedenleri vardır ama kulüpleri zor duruma sokuyor. Emirlere itaat ediyoruz. Kimseyle konuşulmadı. Hep beraber konuşulup "Mevcut sistemde bazı sıkıntılar var daha iyisi için şuna ek yapalım"dan ziyade böyle karar verdiler. Yapacak da bir şey yok açıkçası.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal