Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Min-Jae Kim, İstanbul’a Geldi

Fenerbahçe, transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Güney Koreli futbolcu Min-Jae Kim'i İstanbul’a getirdi.

08.08.2021-10:00 - (Son Güncelleme: 08.08.2021-12:16) Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Min-Jae Kim, İstanbul’a Geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın önerisiyle gündeme gelen Güney Koreli savunma oyuncusu Min Jae Kim ve kulübü Bejing Guoan ile anlaşma sağlandı. 

Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden geçmek üzere bugün İstanbul'a gelen Güney Koreli oyuncu Min-Jae Kim, geçeceği sağlık kontrollerinin ardından sarı lacivertli ekip ile resmi sözleşme imzalayacak.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın ilk olarak talip olduğu Min-Jae Kim transferin oyuncu ve kulübü ile görüşmelere sonradan dahil olan Fenerbahçe, ezeli rakibini ekarte ederek transferde mutlu sona ulaştı.

BONSERVİS ÜCRETİ 5.25 MİLYON EURO

Futbol hayatına ülkesi Güney Kore'de başlayan Min-jae Kim, Jeonbuk Hyundai'de sergilediği performans ile birçok kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı. Güney Kore ekibinde gösterdiği performans ile potansiyelini ispat eden Min-jae Kim, 2018-2019 sezonunda ise Çin Süper Lig ekibi Bejing Guan'a 5.25 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olmuştu.

Kariyerinde Güney Kore ekibi Jeonbuk Hyundai'de 60 karşılaşmada forma giyen Min-jae Kim bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik bir katkı ile oynamıştı. Son olarak forma giydiği Çin Süper Lig ekibinde ise 59 karşılaşmada süre alan Min-jae Kim bu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı sağlayamamıştı.

Aynı zamanda ülkesi Güney Kore'de Milli takımda A takıma kadar yükselen Min-jae Kim, bu karşılaşmalarda 32 kez forma şansı bulurken 3 gollük bir katkı sağlamıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal