Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Puan Farkı Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynayacakları Gaziantep karşılaşması öncesinde futbolcuları ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

12.12.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-15:15)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada galip gelerek puan farkını azaltmak istiyor.

FENERBAHÇE PUAN FARKINI AZALTMAK İSTİYOR

Trabzonspor'un Antalyaspor deplasmanında mağlup olmasının ardından Fenerbahçe'nin oynayacağı Gaziantep karşılaşması daha da büyük bir önem taşır hale geldi.

GAZİANTEP DEPLASMANINDA TEK HEDEF GALİBİYET

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada aradaki puan farkı ile ilgili hesaplamalar yapmaya başlarken, Gaziantep karşılaşamasında mutlaka sahadan galip ayrılmak istiyor.

VİTOR PEREİRA'DAN FUTBOLCULARIYLA GÖRÜŞME

Sarı laciverde teknik direktör Vitor Pereira, Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından Trabzonspor ile olan puan farkı ile ilgili olarak futbolcularıyla yapmış olduğu görüşmede ;

' Zirve ile aramızdaki fark, kapatılmayacak fark değil. Dışarıda konuşulanlara kulaklarımızı kapatalım. Biz sadece işimize bakalım ve kazanarak yolumuza devam edelim. Hedefimiz kaybettiğimiz puanları telafi etmek ve olmak istediğimiz pozisyona yaklaşmak. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal