Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Luiz Gustavo Kararı!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldiği Olympiakos karşılaşmasında alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Vitor Pereira'dan beklenmedik bir karar geldi.

01.10.2021-14:26 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-14:33)

UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'a karşı alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kadroda radikal bir değişiklik yapmaya karar verdi.

YILDIZ FUTBOLCU GUSTAVO KULÜBEYE ÇEKİLECEK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bu sezon başından itibaren tüm karşılaşmalarda 9* dakika forma giyen Luiz Gustavo'yu Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasında kulübeye çekmeye karar verdi.

LUİZ GUSTAVO OLYMPİAKOS MAÇINDA TEL TEL DÖKÜLDÜ

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Olympiakos karşılaşmasında sahadaki görüntüsüyle taraftarların yoğun bir tepki gösterdiği Luiz Gustavo'nun saha içerisindeki yorgun görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

TARAFTARLAR LUİZ GUSTAVO'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Teknik Direktör Vitor Pereira'nın almış olduğu karar doğrultusunda oyundan alınan Luiz Gustavo, oyun alanının dışına gelirken sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekmiş ve yuhalanmıştı.

LUİZ GUSTAVO'NUN OLYMPİAKOS MAÇI AÇIKLAMASI

Luiz Gustavo, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Olympiakos karşılaşmasının ardından alınan mağlubiyet ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takımın kaptanlarından biri olarak sorumluluğu alıyorum. Takıma istediğim gibi yardım edemedim. Bu maçın seviyesine çıkamadık. Kötü oynadık. Onlar da iyi oynayıp kazandılar. ' ifadelerini kullanmıştı.

VİTOR PEREİRA'NIN LUİZ GUSTAVO KARARI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Olympiakos karşılaşmasının ardından tecrübeli futbolcu Luiz Gustavo ile ilgili vermiş olduğu karar belli oldu. Teknik Direktör Vitor Pereira, yıldız futbolcusu Luiz Gustavo'yu sezon başından beri tüm karşılaşmalarda ilk 11'de oynaması nedeniyle oldukça yorgun bir görüntü çizmesi nedeniyle Olympiakos karşılaşmasındaki hatalarını da göz önünde bulundurarak Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasında dinlendirmeye karar verdiği ve oyuncusunu yedek kulübesinde başlatacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal