21.09.2021-13:17 (Son Güncelleme:05.01.2022-17:28)


1

Bu Sezon Eski Günleri Aratıyor!

Bu Sezon Eski Günleri Aratıyor!

Fenerbahçe'ye Marsilya takımından transfer olan Brezilyalı Luiz Gustavo, gerek saha içindeki duruşu gerek performansıyla Fenerbahçe taraftarının büyük sevgisini kazandı. Fenerbahçe'de gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcu, gösterdiği başarılı futbolun yanı sıra sahadaki duruşu ve karakteri ile de kısa süre içerisinde hem Fenerbahçe takımında hem de Fenerbahçeli taraftarların ilgisini çeken futbolculardan birisi oldu. Fakat futbolcu bu sezon gösterdiği performansla takımda en çok eleştirilen isimlerden birisi haline geldi. Luiz Gustavo bu sezon oynadığı maçlarda formsuz durumu ve yaptığı büyük hatalarla tepki çekiyor.



2

Takımdan Ayrılması Gündemde!

Takımdan Ayrılması Gündemde!

Brezilyalı yıldız futbolcu Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği etkisiz performansı nedeniyle yoğun eleştiriler alıyor. Futbolcunun bu anlamda takımdan ayrılması gündemde.



3

Futbolcunun Hayatı

Futbolcunun Hayatı

Luiz Gustavo, 23 Temmuz 1987 yılında Brezilya'nın Pindamonhangaba şehrinde doğdu. Futbola ilk olarak Brezilya'nın CRB takımında başladı. Burada sergilediği performans ile Brezilya'nın Ipanema takımına transfer oldu. Performansını her geçen gün arttıran futbolcu, Brezilya'nın çeşitli takımlarının formasını terletti. Luiz Gustavo, Brezilya'nın büyük takımlarından Corinthians'da sergilediği futbolla adını duyurdu ve Avrupa'nın yolunu tuttu. Futbolcu, Avrupa'da ilk olarak Hoffenheim'a transfer oldu.



4

Hangi Mevkilerde Oynuyor?

Hangi Mevkilerde Oynuyor?

Hoffenheim performansıyla Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Buradaki başarılı performansıyla iz bırakan futbolcu, ardından Wolfsburg takımının yolunu tuttu. Wolfsburg takımının performansının ardından futbolcu, Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oldu. Brezilyalı futbolcu 2019 sezonunda Marsilya'dan, Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro'ya transferini gerçekleştirdi.



5

Başarıları Nedir?

 Başarıları Nedir?

Luiz Gustavo kariyerinde en önemli başarı olarak Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Futbolcu 12/13 sezonunda Bayern Münih ile Bundesliga ve Alman Kupası'nı kazandı. Wolfsburg ile Alman Kupası'nı ve Alman Süper Kupası'nı kazandı. 2013 yılında Brezilya ile Konfederasyon Kupası'nı kazandı.



6

Kariyerinde Kaç Golü Var?

Kariyerinde Kaç Golü Var?

Luiz Gustavo, 526 maçta 34 gol attı ve 24 kez asist yapmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR