21.09.2021-12:31 (Son Güncelleme:21.09.2021-14:56)


1

İtalya Serie A Ligi'nde son zamanların en başarılı takımı olarak göze çarpan İtalyan devi Juventus bu sezon saç baş yolduruyor. İtalyan devi ligde dört hafta geride kalırken ligde topladığı iki puanla 18. sırada bulunuyor.



2

İtalya Serie A Ligi devlerinden Juventus, geçen sezonlar sergilediği performanstan çok uzak bir görüntü çiziyor.



3

İtalyan devi Juventus, son yıllara İtalya Serie A'ya damga vurmuş bir takım olarak göze çarpıyordu. Juventus'un ligdeki ambargosunu bir başka İtalyan devi Inter takımı kırmıştı ve şampiyon olmuşlardı. Geçen sezon şampiyonluğu Inter'e kaptıran ve yeni sezonda da dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu, İngiliz devi Manchester United'a kaptıran Juventus'ta işler hiç yolunda gitmiyor.



4

Sezon başında Portekizli Cristiano Ronaldo'yu takımda tutmayı başaramayan Juventus, ikinci Massimiliano Allegri döneminde Seri A'ya son 60 yılın en kötü başlangıcını yaptı. Juventus geride kalan dört hafta sonunda sadece iki puan toplayabildi.



5

Ligde 18. sırada olan Juventus son şampiyon bir başka İtalyan devi Inter'in şimdiden sekiz puan gerisinde. Sezonun açılışında Udinese deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Juventus, Napoli ve Milan karşılaşmalarında da başarısız oldu.



6

Deneyimli çalıştırıcı Allegri, Juventus ile ilk döneminde büyük başarılar yakalamıştı. 54 yaşındaki teknik adam beş sezon başında olduğu Juventus'ta beş şampiyonluğun yanı sıra iki kere de Şampiyonlar Ligin'de finale çıkma başarısı yakalamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR