21.09.2021-11:52 (Son Güncelleme:21.09.2021-14:55)


1

Fenerbahçe'de eskiden forma giyen İsviçreli futbolcu Michael Frey, takımda istenmemişti. Michael Frey transfer olduğu Beçika ekibi Royal Antwerp takımında çıktığı 8 maçta 9 gol attı ve gol krallığında zirveye oturdu.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonlar formasını terleten 27 yaşındaki İsviçreli Michael Frey, sergilediği performans ile takımı ve taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı.



3

Fenerbahçe'de bekleneni bir türlü veremeyen futbolcu, Michael Frey yeni sezonlarda kadroda düşünülmemişti ve takımdan gönderilmesine karar verilmişti. İscviçreli golcü Belçika ekiplerinden Royal Antwerp'e transfer olmuştur. Royal Antwerp formasını terleten golcü oyuncu adete kendisine hayran bırakıyor.



4

Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen golcü oyuncu Michael Frey, takımdan gönderilmişti. Takımdan gönderilen İsviçreli futbolcu Belçika ekiplerinden Royal Antwerp'in formasını terletiyor. 27 yaşındaki İsviçreli golcü, transfer olduğu Royal Antwerp takımında adeta şov yapıyor.



5

Çıktığı 8 maçta 9 gol atan futbolcu, resmen kendisine hayran bıraktı. Attığı gollerle gol krallığı yarışında zirvede olan futbolcu, Royal Antwerp taraftarlarının da çok büyük sevgisini kazandı.



6

Fenerbahçe'den, Royal Antwerp'e transfer olan Mbwana Samatta da ilk maçında gol atma başarısını göstermişti. Tanzanyalı golcü forvet, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a 2-1 yenildikleri maçta takımının tek sayısını kaydetme başarısı göstermişti. Tanzanyalı forvet Mbwana Samatta, ilk maçında gol atarak gerek Royal Antwerp takımının gerek Antwerp taraftarlarının çok büyük sevgisini kazanmıştı. Tanzanyalı forvet attığı ilk gol ile Belçika basınında gündem olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR