21.09.2021-11:15 (Son Güncelleme:21.09.2021-11:40)


1

Şuanda Manchester United'ın formasını terleten yıldız futbolcu Alex Telles, Galatasaray formasını terlettiği dönemlerde takım arkadaşı olan dünya yıldızı Didider Drogba ile ilgili ilginç anısını yıllar sonra anlattı.



2

İngiliz devi Manchester United'ın formasını terleten Brezilyalı yıldız Alex Telles, geçtiğimiz yaz Porto'dan, Manchester United'a transfer olmuştu. Yıldız Brezilyalı futbolcu, bir dönem ülkemizin süper lig devlerinden Galatasaray'ın da formasını terletmişti.



3

Brezilyalı yıldız, Galatasaray günlerine dair ilginç açıklamalarda bulundu. ESPN televizyonuna açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, Didier Drogba ile olan ilginç anısını anlattı.



4

Brezilyalı futbolcu, emekli futbolcu dünya yıldızı Didier Drogba ile olan ilginç anısına değindi. Yıldız futbolcu, Galatasaray döneminde Didier Drogba ile yaşadığı olaya çok şaşırttığını belirtti. Alex Telles açıklamalarında, ''Didier Drogba ile ilgili dikkate değer bir hikayem var. Her şeyi zaten başarmış olan bu harika oyuncuları sıklıkla görürüz. Bazen onların fazla hırslı olmadığını düşünürüz. Galatasaray'daki ilk maçlarımdan birinde devre arasına 1-0 yenik girmiştik. Benim için normaldi. Sonuçta kaybediyorduk. Ancak ikinci yarıda geri dönüp kazandık. Biz Galatasaray'dık.'' ifadelerine yer verdi.



5

Açıklamalarına yer veren Brezilyalı Alex Telles, ''Soyunma odasına geldiğimde bir gürültü duydum. Şişe yere düşüyordu. İçeri doğru baktığımda ise Drogba'nın tüm soyunma odasını yıktığını görmüştüm. 21 yaşındaki yeni bir futbolcu olarak o zamanki hâlimi hayal edin. 'Daha iyi oynamalıyız, kazanmalıyız. Böyle oynayan bir takım için mücadele edemem. Ya gidip kazanacağız ya da ben dönmeyeceğim.' şeklinde başından geçen şaşırtıcı olayı yıllar sonra anlattı.



6

Alex Telles o dönem emekli futbolcu dünya yıldızı Didier Drogba ile beraber forma terletiyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR