21.09.2021-10:36 (Son Güncelleme:21.09.2021-10:36)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, mevcut kadrosu ile ilgili kararını verdi. Devre arasında 4 isim ile yolların ayrılmasını istedi.



2

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, göreve başladığı günden bu yana radikal kararlar almaya devam ediyor. Portekizli teknik adam sezon başında kadroda büyük değişimler yaparken mevcut kadrosunda da yolların ayrılacağı isimler konusunda kararını verdi.



3

Teknik Direktör Vitor Pereira, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında devre arasında yaklaşılırken 4 futbolcu ile yolların ayrılmasını istedi.



4

Filip Novak

Filip Novak

Filip Novak : Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye bedelsiz bir şekilde transfer olan Filip Novak, geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalırken yıldız futbolcu Teknik Direktör Vitor Pereira'nın göreve gelmesi ile birlikte gözden düştü ve formasına hasret kaldı. Çek futbolcu Filip Novak'ın devre arasında takımdan ayrılmak istediği ve ülkesine geri döneceği öğrenildi.



5

Sinan Gümüş

Sinan Gümüş

Sinan Gümüş : Fenerbahçe'de sezon öncesindeki transfer döneminde takım için çok büyük bir kriz haline gelen yıldız futbolcu Sinan Gümüş, Başkan Ali Koç ile yaşadığı diyaloglar nedeniyle uzunca bir süre gündemden düşmemişti. Teknik ekibin kararı ile kadro dışı kalan Sinan Gümüş, transfer döneminde herhangi bir kulüp ile anlaşma sağlayamamıştı. Fenerbahçe'de devre arasında Sinan Gümüş'ün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



6

Jose Sosa

Jose Sosa

Jose Sosa : Fenerbahçe kadrosuna Fiilp Novak gibi Trabzonspor kadrosundan ayrılarak, sözleşmesinin bitmesiyle birlikte katılan Arjantinli yıldız Jose Sosa, ilk geldiği dönemde büyük bir beğeni toplarken ardından korkunç bir düşüş yaşadı. Zaman zaman taraftarlardan da büyük bir tepki çeken Arjantinli yıldız Jose Sosa, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesiyle birlikte formasına hasret kalmıştı. Bu sezon formasından bir hayli uzak kalan Jose Sosa'nın devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.



7

Mert Hakan Yandaş

Mert Hakan Yandaş

Mert Hakan Yandaş : Son dönemlerin en büyük transfer çalımlarından biri olan Mert Hakan Yandaş'ı Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden kapmıştı. Fenerbahçe'de bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Mert Hakan Yandaş, zaman zaman taraftaralardan da yoğun bir tepki alırken teknik ekip ve yönetimin gözüne de girememişti. Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın yolların ayrılmasını istediği isimler arasında en çok dikkat çeken isim olan Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe yönetimi devre arasında oyuncusunu yurt dışına satabilmenin hesaplarını yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR