20.09.2021-18:12 (Son Güncelleme:21.09.2021-14:55)


1

Haftasonu oynanan ve Başakşehir'in 2-0 Fenerbahçe'yi mağlup ettiği maç ile ilgili ünlü spor yorumcusu açıklamalarda bulundu. Ömer Üründül'ün açıklamaları ses getiriyor.



2

Ünlü yorumcu ve televizyon adamı Ömer Üründül, Fenerbahçe ile Başakşehir maçı ile ilgili önemli bir yazı kaleme aldı. Yazısında Fenerbahçe'yi eleştiren Ömer Üründül eleştirileri üzerine çekti. Ömer Üründül'ün ifadeleri bazı Fenerbahçeli taraftarlardan alkış alırken bazı Fenerbahçeli taraftarların da yoğun tepkisine neden oldu.



3

Ünlü televizyon yorumcusu yaptığı yorumlarda Başakşehir-Fenerbahçe maçı ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Ömer Üründül, Fenerbahçe'nin ağır mağlubiyetini eleştirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Ömer Üründül'ün açıklamaları Fenerbahçeli taraftarların da dikkatini çekti.



4

Ömer Üründül yaptığı açıklamada, ''Aykut Kocaman'ın herkesin bildiği alışılmış genel bir taktik stratejisi var. Temel ilke kontrollü anlayış ve de rakip ataklarda takım halinde topun arkasına geçip alan daraltarak savunma kurgusu uygulamak. Herkesin övgüler yağdırdığı Pereira dün gece çok ciddi teknik adam yanlışları sergiledi. Öncelikle ilk 11'inin bu tip rakip karşısında üretkenlik sağlaması mümkün değildi. Meyer'in hem maç eksiği var hem de arkadaşlarını tanımıyor. İleri uçta solda kanat forveti özelliği olmayan Pelkas, sağda genç Muhammed.'' ifadelerini kullandı.



5

Açıklamalarına devam eden teknik adam ifadelerinde, ''İkinci yarıdaki hamlelerle de takım tam bir çorbaya döndü. Sonuçta 3 puan kayıp. Aykut Kocaman, 4 maçta sıfır puandan sonra bu zor maça çıktı. Futbolcular son derece motive ve hırslıydılar. Hücum güçleri çok sınırlı olmasa da mükemmele yakın bir takım savunması uyguladılar.'' şeklinde açıklamalar yaptı.



6

Ömer Üründül yaptığı açıklamalarda, ''Yalnız Kocaman'a uyarım var. Gulbrandsen'e niye sıcak bakmıyor? Dün geceden sonra herhalde bu yanlışından vazgeçer. Hafta sonu oynanan maçlar futbolumuzdaki çağdışı kondisyon zaafiyetini net biçimde ortaya çıkardı. Daha ligin başı'' şeklinde açıklamalar da bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR