20.09.2021-17:31 (Son Güncelleme:21.09.2021-18:17)


1

Galatasaray ile Alanyaspor geçen hafta karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Galatasaray'a karşı 1-0 mağlup oldu. Maçta ıslıklanan Ryan Babel'in maçın ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu.



2

Süper Lig takımlarından Galatasaray, lig mücadelesinde Alanyaspor'a karşı 1-0'lık çok konuşulan bir mağlubiyet aldı. Alınan mağlubiyet Galatasaray taraftarlarının yoğun tepkisini çekti.



3

Hollandalı futbolcu maç boyunca gösterdiği performans nedeniyle tepkilerin odağında yer aldı. Tepkilerin odağında yer alan futbolcu, 34 yaşındaki futbolcu ise verilen tepkiye kayıtsız kalmadı. Hollandalı futbolcu aldığı eleştirilerden sonra Galatasaraylı taraftarları kızdıracak paylaşımlarda bulundu.



4

Galatasaray ile Alanyaspor'un oynadığı maçta maç boyunca ıslık seslerine maruz kalan Ryan Babel'in yaptığı paylaşım çok konuşuldu.



5

Ryan Babel yaptığı paylaşımda, Araba içinde çekilen fotoğrafını yayınlayan Ryan Babel, "Son dakikalarda maçı kaybetmek daha çok acıtıyor. Bu maçtan ders çıkarmalıyız. Bugün beni kişisel olarak destekleyen taraftara teşekkür ederim" mesajını paylaştı. Ancak sosyal medyada da tepki gösterenlerin sayısı yine oldukça fazlaydı. Babel'in bu hareketi Galatasaraylı taraftarları daha kızdırdı.



6

34 yaşındaki Hollandalı futbolcunun saha dışındaki yaşantısı ve pek sık sosyal medya ile ilgilenmesi en çok eleştiri alan konulardan birisi haline gelmişti. Hollandalı futbolcunun taraftar ile yıldızının bir süredir barışmadığı biliniyordu. Bu nedenle Hollandalı futbolcu Galatasaraylı taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kaldı. Yıldız futbolcu ile taraftarların arasının nasıl olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR