Beşiktaş'ın Sivasspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geleceği müsabaka öncesinde kamp kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ın kamp kadrosunda sakatlıklarını atlatan bazı isimlerin yer alması dikkatleri çekti.

01.10.2021-13:31 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-13:31) Beşiktaş'ın Sivasspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi macerasının ardından ligde Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

BEŞİKTAŞ'IN SİVASSPOR MAÇI KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş'ta Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacağı müsabaka öncesinde resmi internet sitesi üzerinden maç öncesi kamp kadrosunu yayınladı.

Haftalardır sakat oyuncuları nedeniyle büyük problemler yaşayan Beşiktaş'ta sakat oyuncularından iyi haber geldi.

SAKAT İSİMLERDEN GÜZEL HABER GELDİ

Beşiktaş'ta Demir Grup Sivasspor ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde birkaç haftadır sakatlıkları nedeniyle formasından uzak kalan Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Necip Uysal kadroya geri döndü.

BEŞİKTAŞ'IN SİVASSPOR MAÇ KADROSU ŞU ŞEKİLDE

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor karşılaşması öncesinde siyah beyazlıların maç kadrosu belli oldu.

Beşiktaş'ın Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıöncesi açıklanan kamp kadrosu şu şekilde ;

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Necip Uysal, Fabrice N'Sakala, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Güven Yalçın, Berkay Vardar, Ege Tıknaz, Umut Meraş, Emirhan Delibaş, Alex Teixeira isimleri yer aldı.

BAZI İSİMLERİN SAKATLIKLARI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ta Necip Uysal, Domagoj Vida ve Alex Teixeira kadroya geri dönerken mevcut kadroda sakatlıkları devam eden Welinton Souza, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Georges Kevin N'Koudou, Mehmet Topal gibi isimler kadroya sakatlıkları nedeniyle geri dönemedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal