20.09.2021-08:24 (Son Güncelleme:20.09.2021-09:27)


1

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin dün Başakşehir deplasmanında aldığı 2-0'lık mağlubiyetin ardından sarı lacivertlilerin teknik Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'ın yorumları dikkat çekti.



2

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasından Fenerbahçe, bir başka İstanbul ekibi Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Heyecanlı bir mücadeleye sahne olması beklenen maç Başakşehir'in 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.



3

Fenerbahçe takımının ve Fenerbahçeli taraftarların büyük hayal kırıklığına uğradığı maçtan sonra, Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın sözleri büyük dikkat çekti.



4

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira maç sonu yaptığı açıklamalarda takımın yorgunluğuna değindi. Portekizli açıklamalarında, ''Almanya'da oynadığımız maç fiziksel ve mental anlamda yoğun geçen maçtı. Bugün de bunun faturasını ödedik. Vücut olarak sahadaydık belki ama kafamız ferah şekilde sahada değildi. Vücudumuz da keza öyleydi.'' ifadelerine yer verdi.



5

Portekizli teknik adam Vitor Pereira, yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Pereira, "Başkan, soyunma odasında ve bizi rahatlatmaya, teselli etmeye geldi. Oyunculara moral vermek için oradaydı." şeklinde açıklamalar yaptı.



6

Başakşehir, Fenerbahçe'yi mağlup ederek ligde galibiyet ile tanışmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR