19.09.2021-13:53 (Son Güncelleme:11.10.2021-17:25)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta çok büyük izler bırakan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'dan Beşiktaş hakkında büyük bir itiraf geldi.



2

Beşiktaş'ta 2016-2017 sezonunda kazanılan şampiyonluk ve 2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde yakalanan harika başarılarda çok büyük bir pay sahibi olan isimlerden biri olan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'dan Beşiktaş dönemi ile ilgili itiraflar gelirken geri dönüş sinyali için de yeşil ışık yakıldı.



3

Anderson Talisca : Benfica'da yaşadığım bir tartışmadan hemen sonra Beşiktaş'a biraz da aceleyle geldim. Rui Vitori'yla tartıştım ve ayrılmak durumunda kaldım.



4

Anderson Talisca : Kariyerimde en başarılı olduğum yer Beşiktaş oldu. Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çıkmaya yaklaştım. Avrupa Ligi'nde yarı final oynadım. Beşiktaş sayesinde kariyerimde bir adım ileriye attım.



5

Anderson Talisca : Orada çok mutluydum. Günün birinde yine Beşiktaş'ta oynamak istiyorum.



6

Anderson Talisca : 2018 kariyerimin dönüm noktalarından birisi oldu. Brezilya Milli Takımı'na çağırıldım. Orada sadece 1 kez şans verilmesini bekledim. Kendimi göstermeyi çok istedim ama o şans gelmedi ve o macera da kısa sürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR