18.09.2021-20:51 (Son Güncelleme:20.09.2021-18:43)


1

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Golden Boy 2021 ödülü için finale kalan 40 isimden birisi ve tek kaleci oldu.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu, geçen sezon Beşiktaş ile çifte kupanın kazanılmasında ve yeni sezonda siyah beyazlıların lige etkili başlamasında önemli pay sahibi olan birisi olarak karşımıza çıkıyor.



3

Başarılı genç eldiven sergilediği performans ile büyük beğeni toplarken, Avrupa'nın dev takımlarının da ilgisini çekmişti. Yoğun övgüler alan kaleciye bir güzel haber daha geldi. Genç yeteneğin İtalya'da yayın yapan TuttuSport'un Avrupa'da ünlenmiş ve gelenekselleşmiş hale gelen Golden Boy ödülüne aday gösterildi.



4

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu, Tuttusport'un internet sitesi üzerinden yapılan oylamada verilen 47 bin civarındaki oyun %46.5 ini alarak taraftarların verdiği oylamada ilk sırada kendisini gösteriyor.



5

Genç yeteneklere verilecek olan Golden Boy ödülü için liste 15 Ekim'de 20 oyuncuya inecek. Daha sonraki zamanlarda taraflarların oylarıyla beraber jürilerin oyları da hesaba katılarak 2021'in Golden Boy'u aralık ortasında yapılacak törenle Torino'da sahibine verilecek.



6

Şimdiye ödülü alan gençlerin ileriki zamanlarda süper yıldız olması dikkat çekiyor. Bu ödülü, şu zamana kadar Lionel Messi, Wayne Rooney, Cesc Fabregas, Kylian Mbappe ve Erling Haaland gibi isimler aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR