30.12.2021-15:28 (Son Güncelleme:30.12.2021-18:40)


1

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan boşalan teknik adamlık koltuğuna Benfica ile yollarını ayıran Jorge Jesus düşünülüyor.



2

Takımın başından ayrılan Vitor Pereira'nın yerine gelecek teknik adam için hızlı bir şekilde arayışlar başlamıştı. Fenerbahçe'de gündeme bu anlamda gelen son isim ise Benfica ile yollarını ayıran Jorge Jesus oldu.



3

Fenerbahçe Benfica'da yolların ayrıldığı Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u yakın takie aldı. Portekiz ekibi Benfica'da futbolcularıyla yaşadığı problemler nedeniyle takımdan ayrıldığı belirtilen teknik adamın, kulübün başkanı Rui Costa'nın desteğine rağmen görevinden ayrıldığı öğrenildi. 67 yaşındaki tecrübeli hoca bu anlamda hali hazırda teknik adam koltuğu boşta olan Fenerbahçe'nin oldukça ilgisini çekti.



4

Fenerbahçe'nin de başarılı hoca ile bu anlamda hemen temasa geçtiği belirtildi. Ali Koç'un son zamanlarda kendisine yoğun bir şekilde artan tepkilerden dolayı tecrübeli teknik adam ile anlaşarak taraftarlar ile arasındaki buzları eritmek istediği aktarılıyor



5

Sezon başında teknik adamlık için çok yüksek seviyelerde bir hoca getirmesi beklenen Ali Koç'un, eski teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşması camiada büyük tepkilere neden olmuştu. Bu nedenle Ali Koç'un kendisine gelen tepkileri aza indirmek için Jorge Jesus ile anlaşarak aradaki buzları eritmek istediği belirtiliyor.



6

Joege Jesus, Benfica'da pek çok önemli kupalar kazandı. Oynattığı güzel ve disiplinli oyun ise oldukça göze hoş geliyor. Bu nedenle Ali Koç'un, Jorge Jesus için imkanlarını seferber ettiği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR