30.12.2021-15:14 (Son Güncelleme:30.12.2021-15:18)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de lige verilen devre arasında açılacak olan transfer dönemi öncesinde hareketli günler yaşanıyor.



2

Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve Başkan Göksel Gümüşdağ arasında transfer dönemi öncesinde takıma yapılacak olan takviyeler ile ilgili görüşmelerde sürpriz bir isim ön plana çıktı.



3

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun Başkan Göksel Gümüşdağ ile gerçekleştirdiği transfer zirvesinde eski Galatasaraylı Emre Çolak'ı kadrosunda görmek istediğini ilettiği öğrenildi.



4

Emre Çolak son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile sezon başında anlaşma sağlamış ancak geçtiğimiz haftalarda karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak Hatayspor ile olan sözleşmesini feshetmişti.



5

Sezon başında katıldığı Hatayspor'da toplamda karşılaşmada süre alan Emre Çolak bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.



6

Kariyerinde son yıllarda büyük bir düşüş yaşayan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Emre Çolak'ın kendisiyle birlikte tekrardan yükselişe geçmesini bekleye Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun transferde oldukça ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Serbest statüde yer alan ve bonservis ücretini elinde bulunduran Emre Çolak, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.



8

Medipol Başakşehir kulübünden yapılan resmi açıklamada Emre Çolak transferi ile ilgili olarak ; ' Kulübümüz, Atakaş Hatayspor ile sözleşmesini fesheden ve serbest statüde olan Emre Çolak’ı 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mustafa Eröğüt yer aldı. Emre Çolak’a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verilerek transfer resmen açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR