30.12.2021-14:17 (Son Güncelleme:30.12.2021-14:38)


1

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Rumen sağ kanat Dennis Man ile Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devleri arasında yeni bir transfer savaşı başlıyor. Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde bulunan ve transferi için yoğun çaba harcaladığı Rumen futbolcu Dennis Man ile Trabzonspor'un devreye girdiği öğrenildi.



3

Sezon başında Danimarkalı futbolcu Cornelius'u ciddi bir bonservis bedeliyle alan, ayrıca Gervinho'yu da Trabzonspor'a veren İtalyan ekibi Parma da bu kez Dennis Man yakın takibe alındı. Alınan son bilgilere göre Cornelius'un transferinde Parma ile yakın iletişimde bulunan Trabzonspor'un, Dennis Man'in transferinde de futbolcu için takımla olan yakın ilişkileri kullanmak istediği belirtiliyor.



4

Parma'nın Dennis Man ile ilgili olarak Trabzonspor'un bu sezon ligde iyi gitmesi ve Şampiyonlar Ligi'nde onayacağını da düşünmesinin teklifte önemli pay sahibi olduğu aktarıldı.



5

Bu anlamda Trabzonspor'un, Dennis Man ile oldukça yakından ilgilendiği ve Rumen futbolcunun kulübü Parmanın'da Trabzonspor'a futbolcunun transfer edilmesine sıcak bakması transferde bordo mavili taraftarları oldukça heyecanlandırdı.



6

Rumen futbolcu Dennis Man, Romanya'da Arad takımının ardında UTA BD'ye transfer oldu. Burada gösterdiği performansla Steau Bukarest'in yolunu tuttu. Burada performansıyla Avrupa'da ses getiren futbolcu İtalya ekibi Parma'nın yolunu tuttu. 23 yaşındaki Dennis Man, ana mevkisi sağ kanat olmasının yanı sıra santrafor ve forvet arkası olarak forma giyiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR