30.12.2021-13:51 (Son Güncelleme:31.12.2021-14:53)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yolların ayrılmasının ardından yönetim yeni teknik direktör arayışlarına başladı.



2

Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun teknik direktör Bülent Korkmaz ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör adayları için çeşitli isimlerle görüşme sağladığı öğrenildi.



3

Akdeniz ekibinde bir dönem teknik direktör Çağdaş Atan'ın yardımcılık görevini üstlenen İtalyan isim Francesco Farioli'nin ismi Alanyspor teknik direktörlüğü için ön plana çıktı.



4

İtalyan teknik adam Francesco Farioli, son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te görev alırken geçtiğimiz haftalarda İstanbul ekibi İtalyan teknik adam ile yollarını ayırmıştı.



5

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun teknik direktörlük için çeşitli isimlerle görüşmesinin ardından İtalyan teknik adam Francesco Farioli'de karar kıldığı ve takımı emanet etmek istediği öğrenilirken yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiği öğrenildi.



6

İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile yaptığı görüşmede anlaşma sağlayan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 1.5 senelik sözleşme imzaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR