30.12.2021-13:14 (Son Güncelleme:30.12.2021-14:01)


1

Alanyaspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Akdeniz temsilcisinde sezon başında kötü gidişat nedeniyle takımın teknik direktörü Çağdaş Atan ile yollar ayrılmıştı takımın başından Çağdaş Atan'ın ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı büyük bir merakla bekleniyordu.



2

Süper Lig ekibi Çağdaş Atan yerine Bülent Korkmaz ile anlaşmıştı. Fakat Bülent Korkmaz ile Akdeniz temsilcisinin hikayesi kısa sürdü. Alanyaspor'da tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı.



3

Akdeniz temsilcisi Aytemiz Alanyaspor tarafından yapılan açıklamada Bülent Korkmaz ile ilgili olarak, 'Teşekkürler Bülent Korkmaz Teknik Direktörümüz Sayın Bülent Korkmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. İkinci Başkanımız Kamil Köseoğlu, Korkmaz ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.' ifadelerine yer verildi.



4

Aytemiz Alanyaspor'un bu sezon Çağdaş Atan'ın ardından Bülent Korkmaz ile yolları ayırması büyük dikkat çekti.



5

Alanyaspor'un Bülent Korkmaz ile yolları ayırmasının ardından takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı büyük merak konusu haline geldi.



6

Süper Lig ekibiyle ilgili gelişmeler çok yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR