Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde kiminle eşleşti? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde Sturm Graz ile eşleşti

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya’nın Sturm Graz takımı ile eşleşti. Sarı lacivetliler elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda yoluna devam edecek ve Çekya ekibi Slovacko ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde kiminle eşleşti? İşte haberin detayları...

18.07.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:41)

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekimi bugün gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe 3. ön eleme turunda Avusturya’nın Sturm Graz takımı ile eşleşti. Sarı lacivertli temsilcimiz 2. turda karşılaşacağı Dinamo Kiev’e elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi’nde Avrupa macerasına devam edecek ve bu turda Çekya’dan Slovacko takımı ile tur mücadelesine çıkacak. Sarı lacivertli futbol severler ise ‘’Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde kiminle eşleşti?’’ gibi soruların yanıtını internet üzerinden araştırıyor. 

Karşılaşma ne zaman oynanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Fenerbahçe Sturm Graz eşleşmesinin ilk maçı 2-3 Ağustos 2022 tarihlerinde, rövanş karşılaşması ise 9 Ağustos 2022 tarihinde oynanacak. Fakat sarı lacivertli takımın Sturm Graz ile karşılaşması için ilk olarak 2. turda Dinamo Kiev’i saf dışı bırakması gerekiyor. 

FB Şampiyonlar Ligi

Maç ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Dinamo Kiev ile 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TSİ 21.00’de başlayacak ve Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak. Bu eşleşmenin rövanşı 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü Kadıköy’de oynanacak.

Fenerbahçe Dinamo Kiev’e elenirse UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Çekya ekibi Slovacko ile karşılaşacak olan temsilcimiz karşılaşmaların ilkini 4 Ağustos, ikincisini ise 11 Ağustos’ta oynayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal