Uğur Meleke Fenerbahçe'de Arda Güler ve İsmail Yüksek'in Jorge Jesus'dan formayı kapacaklarını söyledi

Uğur Meleke, Fenerbahçe’de önümüzdeki sezonun yıldız adayının Arda Güler olacağını söyledi. Ayrıca bir başka genç yıldız İsmail Yüksek’in de Jorge Jesus’un gözüne girmeyi başardığını açıkladı.

18.07.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-14:02)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus’u getirerek iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmaları nedeniyle erkenden açan sarı lacivertli ekipte hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Hazırlık kampının Fenerbahçe adına en çok dikkat çeken isimleri genç oyuncular Arda Güler ve İsmail Yüksek olurken, iki isim de Jorge Jesus’dan formayı kapacak gibi gözüküyor.


Hürriyet Gazetesi yazarlarından Uğur Meleke, yazmış olduğu köşe yazısında önümüzdeki sezon öncesinde dikkat çeken iki genç yıldız hakkında konuştu. Uğur Meleke, Arda Güler ve İsmail Yüksek hakkında söylediği sözlerde ;

'Onu yıldız ilan etmek yeni birşey değil!'

Arda Güler’i yeni sezonun yıldız adayı ilan etmenin yeni bir şey olmadığının farkındayım. Ancak genç adam her geçen gün yeni bir özelliğiyle tanıştırıyor bizi. Jesus ona formayı otomatik vermedi, önce 5, sonra 10, ardından 30’a çıkardı dakikalarını. Ancak Arda çok olgun, çok soğukkanlı. Her dakikanın kıymetini bildi. Hull’a attığı frikik golünden sonra teknik ekiple yaptığı kutlama ve o sırada Jesus’un bakışları da dikkat çekiciydi. Portekizli adam zannettiğinden daha fazla kullanacak sanki bu sezon Arda’yı.


Genç yıldız İsmail Yüksek...

Crespo’nun uzun süreli sakatlığı sonrası kademeli dönüşü, İsmail Yüksek’in şansı oldu. Bursaspor’daki kiralık süreci sona eren ve Fenerbahçe’ye geri dönen İsmail, hazırlık maçlarındaki çalışkan görüntüsüyle Jesus’un gözüne girmeyi başardı. Özellikle sarı lacivertlilerin önde baskısı sonuç vermediğinde ilk müdahale hep İsmail’den geliyor. Çok dinamik, çok da enerjik. Zaman zaman attığı uzun metrajlı isabetli toplarla da, bu yıl Arao’dan sanılandan fazla dakika alabileceğinin sinyallerini verdi genç adam.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal