Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal kendisine gelen transfer teklifini geri çevirmiş!

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal ile ilgili ortaya çıkan ayrıntı gündem oldu. Futbolcu Arap Yarımadası'ndan kendisine gelen 7 milyon Euro'luk transfer teklifini kabul etmemiş.

18.07.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-14:31)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş yeni sezona büyük bir hızla hazırlanırken yaşanan gelişmeler de oldukça dikkat çekiyor. Siyah beyazlılarda yeni sezon mutlak hedef şampiyonluk olurken takıma önemli isimler dahil oldu. Önemli isimlerin dahil olduğu takımda kadroda ayrılacak isimler de gündemi meşgul ediyor. Beşiktaş'ta takımın yıldız oyuncularından Rachid Ghezzal'e de bu anlamda oldukça ilgi çeken bir teklif geldiği öğrenildi. 

Gerçek ortaya çıktı

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları son hız devam ederken yaşanan gelişmeler ise oldukça dikkat çekti. Siyah beyazlıların yıldız oyuncularından Rachid Ghezzal geçen sezon ortaya koyduğu performansla takımda en çok alkışlanan isimlerden birisi olmuştu. Futbolcu gerek gösterdiği performans gerek sahadaki duruşuyla büyük alkış almıştı. Bu anlamda pek çok takımın transfer listesinde bulunan oyuncuya Arap Yarımadası'ndan oldukça büyük bir teklifin geldiği öğrenildi. 2 yıldır istikrarlı performans sergileyen Rachid Ghezzal'e Arap Yarımadası'ndan 7 milyon Euro'luk bir teklif geldiği aktarıldı.


Kalmayı tercih etti

Futbolcunun ise Beşiktaş' kalmak istediği için teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Ayrıca oyuncunun Türkiye'de yaşamaktan mutluluk duyduğu da belirtilmekte.Futbolcunun Datça'da yazlık alacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor. 

Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Lyon altyapısında başlayan oyuncu ardından takımın A seviyesine yükseldi. Futbolcu sonrasında ise Monaco ve Leicester formalarını giydi. 2020'de ise Leicester'dan Beşiktaş'a transfer oldu. Oyuncu Türkiye'de oynadığı oyun ve gösterdiği performansla pek çok takımın transferde yakın takibine girmeyi başardı. Ana mevkisi sağ kanat olan futbolcu, sol kanat ve on numara olarak görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal