Fenerbahçe savunma sigortasını buldu: Jorge Jesus bizzat devreye girdi

Savunma bölgesine transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un La Liga ekiplerinden Real Valladolid takımında top koşturan 30 yaşındaki Faslı stoper Jawad El Yamiq için bizzat devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

02.01.2023-17:24 - (Son Güncelleme: 02.01.2023-17:24) Fenerbahçe savunma sigortasını buldu: Jorge Jesus bizzat devreye girdi

Süper Lig’de liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe Hatayspor karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetle moral bulsa da devre arası transfer dönemi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sarı lacivertlilerin özellikle savunma hattına mutlaka transfer yapacağı ifade edilirken, teknik direktör Jorge Jesus’un listenin başına Real Valladolid takımında forma giyen 30 yaşındaki Faslı savunma oyuncusu Jawad El Yamiq’i yazdığı ve bu transfer için bizzat devreye girdiği iddia edildi.

Jorge Jesus bizzat devreye girdi

Africafootunited’ın iddiasına göre Fenerbahçe, İspanya La Liga ekiplerinden Real Valladolid kadrosunda yer alan Jawad El Yamiq için harekete geçti. Transfer için birinci konumda olduğu ifade edilen sarı lacivertli takımda teknik direktör Jorge Jesus’un oyuncu konusunda çok istekli olduğu ve gerekli adımları bizzat atmak istediği belirtildi.

Jorge Jesus

Dünya Kupası’nda dikkat çekti

Geçtiğimiz ay Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Fas kadrosunda yer alan Jawad El Yamiq, takımının yarı finale kadar yükselmesinde kilit isimlerden birisi olmuştu. 

Jawad El Yamiq

Kulüp kariyerine Real Valladolid’de devam eden 30 yaşındaki tecrübeli stoper, 3 sezondur formasını giydiği İspanyol ekibinde toplamda 53 resmi maça çıkarken bu maçların 43’ünde ilk 11’de yer aldı. Yamiq bu maçlarda toplam 2 gol atarken, 3 de gol pası verdi. Futbolcu daha önce Zaragoza, Genoa ve Perugia takımlarında da top koşturdu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal