Türkçe rap dijital platformların radarına girdi

Rap’çi Emir Gülcan kurucusu ve yöneticisi olduğu Türkçe Rap isimli Instagram sayfası ile Spotify ve Youtube gibi dev platformların dikkatini çekmeyi başardı. Platformlar, yarım milyon kullanıcıya sahip sayfayı takibe alırken ortak rap müzik projeleri için Gülcan’ın kapısını çaldı.

02.01.2023-16:56 - (Son Güncelleme: 02.01.2023-16:56) Türkçe rap dijital platformların radarına girdi

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarının başında gelen Instagram’da kullanıcılarla buluşan medya/haber sayfası “Türkçe Rap”in gördüğü ilgi dijital dünyada ses getirdi. Aralarında rap dünyasına yön veren isimlerin de yer aldığı yarım milyon takipçiye sahip sayfa, Spotify ve YouTube gibi dev platformların da dikkatini çekmeyi başardı. Rap müzik dünyasındaki haberlerden müzik listelerine birçok alanda referans haline gelen sayfa iş birliği teklifleri almaya başladı.

“Hayalini kurduğumuz şeyler bir bir gerçeğe dönüşüyor”

Sayfanın kurucusu ve yöneticisi rap’çi Emir Gülcan, “Yola çıkarken hayalini kurduğumuz şeyler bir bir gerçek oluyor. Dev platformlar kapımızı çalmaya, ortak projeler teklif etmeye başladı. Türkçe Rap şemsiyesi altında güzel işler yapacağız. Son yıllarda rap’in gördüğü ilgi dönemsel olmaktan çıkıp bir akıma dönüştü. Haliyle buna müzik veri akışı ve podcast servisleri de kayıtsız kalamadı. Şimdilerde bu akıma nasıl katkı sunacağımız konusunda fikir alışverişi yapıyoruz” diye konuştu.


“Rap kültürüne katkı sunmaya gayret ediyoruz”

Sosyal medyanın artık keyifli vakit geçirilen yerler olmanın ötesine geçtiğini ve fotoğrafa daha profesyonel bir açıdan yaklaşılması gerektiğini vurgulayan Emir Gülcan sözlerini şöyle sürdürdü: “Günümüz dünyasında sosyal platformlar artık kitlelere yön veren, onlara değer katan yerler. Biz Türkçe Rap olarak olaya tamamen bu açıdan yaklaşıyoruz. Her bir post için ayrı özeniyor, rap kültürüne katkı sunmaya gayret ediyoruz. Bu çabamızın karşılık bulması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal