40 yıldır kiracıyken kuraya katıldı: Hayali bugün gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı konut projesi olarak nitelendirilen İlk Evim İlk İş Yerim projesi kura çekimleri, TOKİ öncülüğünde devam ediyor. Hatay’daki 5 bin 25 konutun sahibini bulacağı kura çekimlerinin bugünkü seansına katılan ve konut sahibi olmaya hak kazanan 65 yaşındaki Alamettin Çekici, “40 yıldır kiracıyım. Çok şükür kura bana çıktı, Rabim herkese nasip etsin" dedi.

02.01.2023-16:53 - (Son Güncelleme: 02.01.2023-16:53) 40 yıldır kiracıyken kuraya katıldı: Hayali bugün gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz Eylül ayında müjdelediği ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı konut projesi olarak nitelendirilen İlk Evim İlk İş Yerim projesi kura çekimleri, TOKİ öncülüğünde devam ediyor. Hatay’daki 5 bin 25 konutun sahibini bulacağı kura çekimleri 5 Ocak’a kadar sürecek. Kura çekimlerinin bugünkü seansına katılan 65 yaşındaki Alamettin Çekici, “40 yıldır kiracıyım. Çok şükür kura bana çıktı, Rabim herkese nasip etsin" dedi.

TOKİ Hatay Konut Kura Çekimi

İlk Evim kura çekiminde sıra Hatay’da 

DHA’da yer alan habere göre; Antakya ve İskenderun ilçesindeki vatandaşlar için kuralar çekilmeye devam ediyor. Noter huzurunda, gün boyunca devam edecek kura çekimleri, Antakya Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

TOKİ Hatay Konut Kura Çekimi-1

40 yıldır kiracıyım

TOKİ konutlarına emekli kontenjanından başvuru yaptığını ve heyecanla kura çekimini takip ettiğini Alamettin Çekiç, “Kendimi bildim bileli kiracıyım, 40 yıldır kiracıyım. Çok şükür kura bana çıktı, Rabim herkese nasip etsin, güzel bir duygu. Sebep olanlardan, başta cumhurbaşkanımızdan, devletimizden Allah razı olsun. Vatanımıza, milletimize Rabbim zeval vermesin” dedi. 30 yıldır kirada oturduğunu, TOKİ sayesinde ev sahibi olduğunu söyleyen emekli Gülay Sürer (60) ise, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal