Fenerbahçe, Nikola Maksimovic'e Teklif Yaptı

Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan ve yeni sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

09.06.2021-17:12 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-17:12)

Süper Lig'e iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde öncelik ise stoper transferi. Atilla Slazai'ye partner arayan Fenerbahçe'de gündeme gelen ilk isim ise Napoli ile olan sözleşmesi sona eren Nikola Maksimovic.

Yeni sezon içerisinde 7 yıllık şampiyonluk hasretine son vermekte kararlı olan Fenerbahçe'den çok önemli bir transfer hamlesi gelmiş durumda.

FENERBAHÇE'DE ATTİLA YANINA DÜŞÜNÜLÜYOR

Savunmanın göbeğinde Attila Szalai'nin yanına 1. sınıf bir partner arayan Fenerbahçe, Napoli ile olan sözleşmesi sona eren Nikola Maksimovic'e teklif yaptı. Attila Szalai'nin yanına taraftarların tabiri ile 'baba stoper' olarak ifade edilen bir transfer yapmak isteniyor. Bu amaç doğrultusunda da Sırp stopere 4 yıl için 10 milyon Euro garanti para teklif edilmesine rağmen birçok Avrupa kulübü de yıldız Sırp futbolcunun peşinde olduğu ifade edildi.

FİZİĞİNE GÖRE HİÇ AĞIR DEĞİL

Takvim'in haberine göre; Maksimovic'i Fenerbahçe eski teknik patronu olan Emre Belözoğlu istiyordu. 29 yaşında ve 1.93 boyunda olan Maksimovic'in hava toplarında göstermiş olduğu başarısının yanında fiziğine göre de ağır bir oyuncu olmama özelliği kendisini oldukça cazip kılıyor. Nikola Maksimovic, 25 kez Sırbistan Mili Takım formasını da sırtına geçirdi.

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında bulunan Sırp stoper için Fenerbahçe'nin en cazip teklifte bulunan kulüp olduğu ifade ediliyor. Maksimovic'in gelmesi durumunda performansları ile kulüp içerisinde ve taraftarlarca istenilen seviyede uzakta bulunan Lemos ve Tisserand'ın gönderilmesine de kesin gözü ile bakılıyor.

25 Kasım 1991 tarihinde Bajina Basta'da dünyaya gelen yıldız defans oyuncusu Nikola Maksimovic, Sırbistan A Milli Takımı'nda da 25 maça çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal