Fenerbahçe, David Luiz'in Peşinde

Sol bek için Marcelo'nun peşine düşen Fenerbahçe, stoperi de bir başka Brezilyalı olan David Luiz ile güçlendirmek istiyor.

06.06.2021-11:43 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-11:43)

Kulüp tarihi açısından Alex, Roberto Carlos gibi önemli Brezilyalılar olan Fenerbahçe, bu transfer döneminde de yine Sambacılar'a yönelecek gibi duruyor. Sezonun transfer bombasını da Real Madrid'li Marcelo ile patlatmanın hayalini taşıyan Sarı Lacivertliler, stoper için de yine bir başka Brezilyalı olan David Luiz'in peşine düşmüş durumda.

Tecrübeli futbolcu, İngiliz devi Arsenal ile biten sözleşmesini uzatmama kararı almış durumda. Kariyerinin son 10 sezonunun 8'ini İngiltere'de yaşayan 34 yaşındaki stoper, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor gibi.

DAVİD LUİZ'DE FENERBAHÇE İDDİASI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre David Luiz'in olası iki adresi bulunmakta. Bu iki takımda Fenerbahçe ve Flamengo... Brezilya ekibinin, tecrübeli defans oyuncusunu kadroya katmak için harekete geçtiği ifade edildi. 34 yaşında olan oyuncunun, kariyerinin son bölümünü de ülkesinde geçirmeye sıcak bakabileceği İngiliz basınında yer buldu. Fakat Fenerbahçe'nin de David Luiz için iyi bir tercih olacağına dikkat çekilen haberde, yıldız futbolcunun eski takım arkadaşı Mesut Özil ile İstanbul'da yeniden bir araya gelebileceği ifadeleri yer aldı.

SZALAI'YE ROL MODEL

Fenerbahçe için bu transferin iki avantajı bulunmakta. İlki, savunmayı, dünyaca ünlü ve tecrübeli bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden takviye etmek. Yani savunmaya bir baba defans oyuncusu almak. Diğeri ise yıllarca Chelsea, Arsenal, PSG gibi dünya devi kulüplerde ve Brezilya Milli Takımı'nda oynamış bir rol model olarak Luiz'in, 23 yaşında olan ve Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olmuş durumda Attila Szalai'nin gelişiminde katkı sağlayabilecek olması.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal