Sergei Rebrov'dan Son Dakika Fenerbahçe Açıklaması

Teknik Direktör arayışındaki Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan isimlerden olan Sergei Rebrov'un menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

06.06.2021-11:14 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-11:56)

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları listesinde ismi geçen Sergei Rebrov'un menajeri Sandor Varga, Ferencvaros ile yollarını ayırmalarının sonrasında çıkan iddialar hakkında konuştu.

"ŞU ANDA SEKİZ TEKLİF VAR"

Fenerbahçe, Tottenham ve Arap kulüplerinin de ilgisi sorulan Varga, "Tottenham Başkanı Daniel Levy ile iyi ilişkilerim var. Budapeşte'deyken ona, Rebrov'un Ferencvaros'ta iyi iş çıkardığını söyledim. Birkaç kez daha konuştuk, hala konuşuyoruz. Şu anda 8 teklif var ve 1,5 yıldır da sürekli teklifler geliyor. Arap dünyasından da isteyenler oluyor. Rebrov şu ana kadar, 'Buraya gidelim' demedi, bakacağız." açıklamasında bulundu.

"UKRAYNA'DA FEDERASYON BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜM"

Ukrayna Milli Takımı'ndan daha önce teklif aldıklarını dile getiren menajer, "Ukrayna Milli Takımı ile ilgili söylentiler doğru. Puskas Arena'nın açılışında federasyon başkanı bana, Shevckenko'nun ayrılması durumunda Rebrov'u istediğini söyledi ve Shevchenko için Milan söylentileri vardı. Milli Takım çağırırsa, bu bir kulüpten fazlası demektir, ülkeni temsil etmek demektir. Bu gelişme olsaydı, Sergei ayrılacaktı." ifadelerini kullandı.

Macaristan'da 3 lig şampiyonluğu elde eden Rebrov, Ferencvaros'u 25 yıl aradan sonra da Şampiyonlar Ligi'ne taşımıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal