Son Dakika: İtalya'da Oynadığı Futbol İle Lazio Taraftarını Memnun Edemeyen Muriqi Fenerbahçe'ye Geri Dönüyor!

Chelsea ile sözleşmesi biten Giroud için temaslara başlayan Fenerbahçe'nin gündeminde eski futbolcusu Vedat Muriqi'nin de oldu iddia edildi.

09.06.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-17:39)

Fanatik'te yer alan habere göre; Chelsea ile sözleşmesi biten yıldız golcü Giroud için temaslara başlayan Fenerbahçe'nin transfer gündemine tanıdık bir isim daha gelmiş durumda. Bu isimde taraftarında oldukça sevmiş olduğu Vedat Muriqi. İtalyan basınına göre Lazio, Kosovalı forveti kiralamayı düşünüyor ve eski kulübü olan Fenerbahçe de aday kulüplerden birisi.

FENERBAHÇE'DE GOLCÜ ARANIYOR

Geride bırakmış olduğumuz sezon en büyük sıkıntıyı forvet bölgesinde yaşayan ve belki de bu yüzden şampiyonluğu Beşiktaş takımına kaybeden Fenerbahçe, önümüzdeki yıl daha güçlü bir hücum hattı oluşturma çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Başkan Ali Koç ve kurmayları transfer çalışmalarına şimdiden başlamışken, listedeki 1 numaralı isim ise yıldız golcü Oliver Giroud. Chelsea ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki yıldıza Fenerbahçe'nin ciddi bir ilgisi bulunmakta.

Hatta bu konu ile ilgili menajeri aracılığı ile ilk temaslar kurulmuş durumda. Giroud için nabız yoklayan Fenerbahçe'nin gündeminde ise tanıdık bir oyuncu daha bulunuyor. Bu isim de kulüp bünyesinde tanınan Vedat Muriqi. Sezon başında 17.5 milyon Euro bonservis bedeli ile İtalyan Lazio takımına satılan Muriqi, İtalya'da beklentilerin çok altında kaldı.

ÖNCELİKLERİ SERİE A

İtala basını, Lazio'nun Muriç'i kiralayabileceğini haberlerinde yazarken, aday kulüplerden biri de Fenerbahçe olarak ifade edildi. Lazio'nun ise öncelikle Muriqi'ti Serie A'da kalmasını istediği ifade edilirken, Sarı - Lacivertliler önümüzdeki günler içerisinde eski oyuncusu için devreye girebilir.

Türkiye'de Fenerbahçe kariyerinin öncesinde Giresunspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor takımlarının da formalarını giyen 27 yaşındaki santrfor, KF Liria Prizren, KF Teuta ve KS Besa Kavaje kadrolarında da yer buldu

Kosova Milli Takımı forması ile bugüne kadar 27 maça çıkmış olan golcü oyuncu, söz konusu karşılaşmalarda da rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Arnavutluk U - 21 Milli Takımı formasını da 4 kez giyen Muriqi burada da 1 gol kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal