Fenerbahçe Kulübü: O Gün Alçaklarla Beraber Koşanları Unutmayacağız

Sarı- lacivertli takım Spor Kulübü, resmi sosyal medyasından 12 Mayıs 2012 tarihinde Süper Finali'nde 0-0 biten maçın sonucunda sarı- kırmızılı takımın şampiyon olduğunun ardından Şükrü Saraçoğlu'nda başlayan ve sokakta süren olaylar üzerine paylaşımda bulundu.

12.05.2021-15:47 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-15:47) Fenerbahçe Kulübü: O Gün Alçaklarla Beraber Koşanları Unutmayacağız

12 Mayıs 2012'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Süper Finali'nin ardından yaşanan olaylar Türk futbol tarihine geçmişti. Çıkan olaylarda onlarca insan yaralanırken, FETÖ'cü polislerin olayları kızıştırdığı öne sürülmüştü.

İLK PAYLAŞIM GALATASARAY'DAN

Sarı- kırmızılı takım o gün kazandığı şampiyonluğu anımsatarak, ''Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden. Kadıköy hatırası'' göndermesinde bulundu. Bunun üzerine Fenerbahçe kulübünden jet yanıt geldi.


ALÇAKLARLA KOŞANLARI UNUTMAYACAĞIZ

Fenerbahçe Kulübü, ''12 Mayıs 2012'de alçak terör örgütü, genç, yaşlı, çocuk ayırt etmeksizin canımıza kast etti! Fenerbahçe unutmayacak; ne ayağına pranga takmaya çalışan o alçakları ne de o alçaklarla beraber koşanları'' cevabıyla karşılık verdi.


GEÇEN SENE DE AYNI SERTLİKTE YANIT VERİLDİ

Sarı- lacivertli takımın geçen sene de bu açıklamasına benzer sertlikte bir cevap verilmişti. Fenerbahçeli Kulüpten, ''Alçak terör örgütünün, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin canımıza kast ettiği 12 Mayıs 2012'yi ve en başından beri bu yapının arkasına sığınarak kendine fayda sağlayan aşağılık zihniyeti unutmayacak hiçbir Fenerbahçeli.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal