Fenerbahçe'de 3 Yıllık İmza! Yeni Sezonda Teknik Direktör

Sarı- lacivertli takımda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Erol Bulut'un ardından Emre Belözoğlu ile uçuşa geçen Fenerbahçe'de gelecek sezon için yönetim kararını verdi.

10.05.2021-12:43 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-14:18) Fenerbahçe'de 3 Yıllık İmza! Yeni Sezonda Teknik Direktör

Sarı- lacivertli takımda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç'un önderliğinde 22 transfere imza atan Fenerbahçe her maç ölüm kalım maçı haline geldi.

EMRE İLE UÇUŞA GEÇTİ 

Erol Bulut yönetimi ile yeni sezona başlayan ve şampiyonluk yolunda uzaklaşan Fenerbahçe A Takım Teknik Sorumlu görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından takım adeta uçuşa geçti.

HİÇ YENİLMEDİ 

Fenerbahçeliler efsane adı Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 8 maçta 20 puan topladı. Sarı-lacivertliler bu 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç yenilmedi.

3 YILLIK İMZA 

Belözoğlu'nun takımın teknik sorumlusu olmasının ardından adeta uçuşa geçen Fenerbahçe'de yönetim kesin kararını verdi. Takımı tekrar şampiyonluğun ortağı haline getiren Emre Belözoğlu ile 3 senelik sözleşme imzalanacak. Yönetimin bu kararı teknik patron Emre Belözoğlu'na iletildi.


ETİK GEREKÇELERLE ERTELENDİ 

Fakat yönetim Emre Belözoğlu'yla imzayı haziran ayında yapılacak seçimin hemen sonrasına erteledi. Sarı- lacivertli Yönetimi'nin imzayı etik olarak seçimler sonrasına bıraktığı belirtiliyor. 

TRANSFERLER BELÖZOĞLU'NDA 

Belözoğlu, yine de ligin tamamlanmasından sonra tüm transferi yöneten ad olacak. Emre Belözoğlu'nun yönetime listesini sunduğu, bütçe planlamasının da yapıldığı gelen haberler arasında yerini aldı.

OTORİTESİ DİKKAT ÇEKİYOR 

Yönetimin Belözoğlu ile 'devam' kararında sadece başarılı sonuçlar etkili olmadı. Futbol tarzı ve oyuncular üzerindeki otoritesi de yönetimin böyle bir karar almasını kolaylaştırdı.


RAKİP SİVASSPOR 

Sarı- lacivertli yönetimindeki Emre Belözoğlu yarın akşam sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Lider Beşiktaş ile arasında 2 puan olan sarı lacivertliler için adeta ölüm kalım maçı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal