Fenerbahçe Jonathan Silva'nın transferi için kolları sıvadı!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ederken sol bek konusunda ise son olarak gündeme gelen isim Jonathan Silva oldu. 24 yaşındaki Brezilyalı için temasların başladığı öğrenildi.

29.06.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:12)

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Takımda oldukça dikkat çeken isimler kadroya katılırken sol bek konusunda ise sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertlilerde sol bek konusunda gündeme gelen son isim ise Jonathan Silva oldu. Oyuncu için girişimlere başlanıldığı belirtiliyor.

Teknik adam gözüne kestirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus dikkat çeken isimleri kadrosuna eklemeye devam ediyor. Kanaryada yaşanan transfer gelişmeleri büyük heyecan uyandırırken gündeme son olarak gelen isim ise Brezilyalı sol bek oyuncusu Jonathan Silva oldu. Takımın teknik direktörü Jorge Jesus'un oyuncunun transferini çok istediği vurgulanıyor. 

Fenerbahçe oyuncuyla yakından ilgileniyor.

Düğmeye bastılar

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus'un istediği oyuncu için transfer düğmesine bastı. Oyuncunun İspanyol kulübü olan Almeria ile görüşmelere başlanıldığı ve gelişmelerin oldukça olumlu geliştiği öğrenildi. Kulübün oyuncu için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ise gelen bir başka önemli bilgiler arasında yer almakta. Sarı lacivertlilerin ise bu parayı vermeye hazır olduğu öğrenildi.


Futbolcunun kariyeri

Futbola Brezilya'nın Nova takımında başlayan oyuncu ardından Botafogo'nun yolunu tuttu. Sonrasında ise İspanyol ekibi Almeira'ya transfer oldu. Almeria sonrasında Las Palmas'a kiralık olarak gitti. Oyuncu en son ise Almeria'ya geri döndü. Şimdilerde ise 24 yaşındaki Brezilyalı sol bek ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği belirtiliyor. Oyuncunun transferiyle ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal