Fenerbahçe'de ayrılacak yabancı oyuncular kimler? Jorge Jesus kararını verdi

2022-2023 sezonu hazırlıklar devam ederken Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe'de bulunan yabancı futbolcu sayısının düşürülmesine karar verildi. Çalışmalar devam ederken Fenerbahçe'den hangi oyuncuların ayrılacağı da merak edilmeye başlandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

28.06.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:53) Fenerbahçe'de ayrılacak yabancı oyuncular kimler? Jorge Jesus kararını verdi

Samandıra Can Bartu tesislerinde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, 1-8 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da kamp çalışmalarına devam edecek. 2 hazırlık maçı oynayacak olan Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Yeni teknik direktör Jorge Jesus, takıma katılması istenen yeni oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'den hangi oyuncular ayrılacak?

Yabancı oyuncuların azaltılması kararının ardından hangi oyuncuların takımdan ayrılacağı merak edilmeye başlandı. Caulker, Meyer, Samatta ve Lemos'un takımdan ayrılması beklenirken Tisserand ile Novak içinde çalışmalar devam ediyor. Fenerbahçe'nin yollarını ayırmayı planladığım ancak kontrattan dolayı beklemede olduğu Tisserand ve Novak için yeni kulüp arayışları devam ediyor. Takımda toplam 18 yabancı oyuncu bulunan Fenerbahçe'de bu sayının 12'ye düşürmesi bekleniyor. Takımdaki yabancı oyuncu sayısının 12'ye düşmesi durumunda ise iki yabancı oyuncu takviyesi yapılabilecek.

Fenerbahçe'den Ayrılacak Futbolcular Kimler

Yeni transferler beklemede

Fenerbahçe 2022-2023 sezonu için çalışmalarına devam ederken takıma alınacak forvet transferleri içerisinde bekleyiş sürüyor. Yeni teknik direktör Jorge Jesus yeni sezon hazırlıkları bitmeden forvet transferi yapmayı planlıyor. Yurtdışında gerçekleştirilecek olan hazırlık maçlarında takımı görmek isteyen teknik direktör buna göre transfer yapıp yapmayacağına karar verecek. 

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal