Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesinde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya!

Fenerbahçe, Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarına son hız devam ederken sarı lacivertlileri Galatasaray karşısında ciddi bir tehlike de beklemekte. Fenerbahçe'de kritik derbi öncesi kart sınırında bulunan futbolcu sayısı bir hayli fazla.

06.04.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-14:10)

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesi gelişmeler taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip edilmekte. İki takım arasında oynanacak zorlu maç öncesi önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oynanacak dev derbi gerek iki takım ve taraftarlar tarafından heyecanla beklenmeye başlanmışken karşılaşma ile ilgili önemli ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen ayrıntı ise Fenerbahçe cephesinde oldu. Fenerbahçe'yi Galatasaray ile oynanacak maç öncesi ciddi bir sıkıntı bekliyor.

Futbolcuların durumu İsmail Kartal'ı endişelendiriyor

Fenerbahçe'de, Galatasaray ile oynanacak derbiden önce takımdaki yıldız isimlerim durumu İsmail Kartal'ı düşündürüyor. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbinin diğer maçlara etkisi ciddi olabilir. Kanaryada birçok futbolcu kart sınırında bulunuyor. Fenerbahçe'de derbide görülecek kartlar bir sonraki haftada kadroda problemlerin yaşanmasına neden olacak.

Fenerbahçe derbi hazırlıklarına devam ediyor.

Kart sınırında yıldız isimler var

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde kart sınırında bulunan futbolcular ise; Luiz Gustavo, Filip Novak, Kim Min-Jae, Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci olarak görünmekte. Bu anlamda İsmail Kartal'ın yıldız futbolculara kritik maç öncesi yoğun bir şekilde uyarılarda bulunduğu aktarılıyor. 

Öğrencilerine motivasyon veriyor

İsmail Kartal, kritik derbiye futbolcularını büyük bir motivasyonla hazırlamakta. Teknik adam Galatasaray karşısında alınacak derbiyle takımda moralleri en üst seviyeye çıkarmak istediği ve kulüpteki prestijini arttırmak istediği belirtiliyor. Bu anlamda Fenerbahçe cephesinde, Galatasaray maçına hırslı bir şekilde hazırlık yapılıyor. Yaşanan gelişmelerde kamuoyu tarafından dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal