Ömer Üründül, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ikinci adam olmam sözlerine destek verdi!

Ömer Üründül, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın önümüzdeki sezon ikinci adam olmayı düşünmemesine hak verdiğini söyledi.

04.04.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-14:34)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sezon başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yola çıkmıştı. Pereira döneminde üst üste alınan başarısız sonuçlar ve tepkiler artınca ise yollar ayrılmıştı.

Göreve sonradan getirilmişti

Sarı lacivertliler Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar göreve geçici olarak Teknik Direktör İsmail Kartal'ı getirme kararı almıştı.

Aldığı sonuçlarla dikkat çekti

İsmail Kartal yönetiminde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, lige geri dönmeyi başarmıştı.


Ömer Üründül'den İsmail Kartal'a destek

Ünlü yorumcu Ömer Üründül, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ' Önümüzdeki sezonda ikinci adam olmak istemiyorum ' sözleri üzerine Sabah Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu. Ömer Üründül yaptığı açıklamalarda ;  

' İsmail Kartal'ı, daha önceki Fenerbahçe döneminde de şampiyonluğu kaçırmasına rağmen başarılı bulmuştum. Sonra yollar ayrıldı ama Rize'deki görevinde de bende olumsuz bir izlenim bırakmadı. Şu anda da Fenerbahçe'yi önemli ölçüde toparladı. Takım bir ivme kazandı. Ama bir de madalyonun öbür yüzü var. Gelecek seneye Trabzonspor her yönüyle hazır girecek. Doğal olarak Beşiktaş ve Galatasaray da yeni hamleler yapacaklar. Eğer İsmail Kartal ile devam edilip, ligin ilk haftalarında birkaç olumsuz netice gelirse bu ciddi sorunlara neden olur. Ali Koç dönemine denk gelen bu kadar uzun süreli başarısızlıktan sonra sarı-lacivertlilerin artık tahammülü kalmadı. Başkanın öncelikle kendisini ve tabii ki taraftarları rahatlatmak için çok kariyerli bir yabancı hocayı, yeni sezonda takımın başına geçirmesi gerek. İsmail Kartal'ın 'İkinci adam olmam' demesi normal, ben de onun yerinde olsam aynı görüşü paylaşırım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal