22.08.2021-11:05 (Son Güncelleme:22.08.2021-11:05)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor transfer çalışmalarını tam gaz sürdürmeye devam ediyor. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sarı kırmızılı taraftarlara Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Mame Thiam ile anlaşma sağlandığının müjdesini aktardı.



2

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan bedelsiz bir şekilde transfer olan forvet oyuncusu Mame Thiam sarı lacivertli forma ile beklentilerin oldukça altında kalmıştı.



3

Sarı lacivertlilerde forma giymeye başladığı ilk dönemde sezona iyi bir giriş yapan Mame Thiam'ın sonraki günlerde performansı gün geçtikçe kötüye gitmişti.



4

Sezon sonunda özellikle gol yollarında yaşadığı problemler ile sık sık gündeme gelen Fenerbahçe'de kuşkusuz en çok eleştirilen isimlerden birisi de golcü oyuncu Mame Thiam olmuştu.



5

Geçtiğimiz sezonun sona ermesinin ardından ise Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın göreve başlamasının ardından bileti kesilen Mame Thiam, Portekizli teknik adamın gözüne bir türlü girememişti.



6

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın takımda düşünmediği ve yollarını ayırmak istediği isimler arasında yönetime iletilen Mame Thiam için Fenerbahçe gelecek olan teklifleri değerlendirmeye almıştı.



7

Özellikle Spor Toto Süper Lig ekiplerinden, Konyaspor, Altay, Göztepe ve Kayserispor gibi kulüplerin kadrosunda görmeyi çok istediği Mame Thiam transferinde belirsizlik sona erdi. Mame Thiam, Kayserispor ile anlaşma sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR