21.08.2021-19:53 (Son Güncelleme:22.08.2021-18:48)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın almış olduğu karar doğrultusunda beklenmedik bir şekilde kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile anlaşma sağladı.



2

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelerini sürdüren Caner Erkin'in kısa süre içerisinde sarı lacivertliler ile anlaşma sağlayarak sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.



3

Caner Erkin'in Fenerbahçe ile sözleşme feshi konusunda görüşmelerini tamamlamasının ardından Çaykur Rizespor ile resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.



4

Çaykur Rizespor'un Caner Erkin ile anlaşmasındaki en önemli faktörlerden birinin geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılarak Rizespor'a imza atan eski takım arkadaşı Gökhan Gönül olduğu öğrenildi.



5

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından Çaykur Rizespor ile Pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacağı ve transferin duyurulacağı öğrenildi.



6

Futbolculuk kariyerine Manisaspor alt yapısında başlayarak A takıma kadar yükselen Caner Erkin, göstermiş olduğu performansla birlikte birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başarmıştı. 2006-2007 sezonunda Rus ekibi CSKA Moskova'ya 4 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan Caner Erkin, sonrasında ise Rus ekibinden 2009-2010 sezonunda Süper Lig ekibi Galatasaray kadrosuna kiralık olarak katılmıştı. Galatasaray döneminin ardından kulübü CSKA Moskova'ya geri dönen Caner Erkin, 2010-2011 sezonunda ise CSKA Moskova'dan 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Fenerbahçe'den 2016-2017 sezonunda İtalyan ekibi Inter'e bedelsiz olarak katılan Caner Erkin sonrasında ise kiralık olarak bir diğer Süper Lig ekibi Beşiktaş'a kiralık olarak katılmıştı. Kiralık olarak geçirdiği dönemin ardından 750.000 euro bonservis ücreti ile birlikte Beşiktaş kadrosuna katılan Caner Erkin, sonrasında ise geçtiğimiz sezonun başlangıcında Beşiktaş'tan ayrılıp eski kulübü Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.



7

Caner Erkin, Süper Lig'de bir kez Beşiktaş ve iki kez de Fenerbahçe formalarıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.



8

32 yaşındaki Caner Erkin son olarak forma giydiği Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 37 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 10 asistlik bir katkı ile oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR