21.08.2021-19:41 (Son Güncelleme:24.08.2021-17:30)


1

Galatasaray’ın satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu Mustafa Muhammed ile Olimpik Marsilya’nın çok ciddi ilgilendiği öğrenildi. Fransız ekibi Mısırlı golcünün transferi için sarı kırmızılılarla temasa geçtiği aktarıldı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın Mısırlı futbolcusu için Fransız ekibi Olimpik Marsilya’nın devreye girdiği öğrenildi. Fransız ekibinde forvet hattında yaşanan problemler nedeniyle forvet bölgesine genç bir hücum oyuncusu istediği yazılıyor.



3

Olimpik Marsilya’nın bu anlamda Galatasaray’ın satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu Mısırlı genç forveti Mustafa Muhammed ile çok yakından ilgilendiği kaydedildi.



4

Sarı kırmızılıların satın alma opsiyonlu kiraladığı Mustafa Muhammed için al-sat formülü üzerinde duruldu.



5

Galatasaray’ın oyuncuyu satmaya yanaşması halinde 4 milyon dolarlık opsiyonu kullanabileceği ve ardından Mısırlı genç yeteneği, Olimpik Marsilya’ya satabileceği belirtildi.



6

Galatasaray’a ilk geldiği dönem taraftarların çok büyük beğenisini toplayan Mısırlı genç yetenek Mustafa Muhammed, son dönemlerde oynadığı futbolla eski günlerini mumla aratıyor.



7

Sarı kırmızılılara ilk geldiği dönem Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan derbide attığı golle takımına maçı kazandıran genç yıldız, taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Bir dönem performansı çok üst seviyede olan futbolcunun yeni sezondaki performansı hem taraftarları hem takımını büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR