21.08.2021-20:30 (Son Güncelleme:24.08.2021-17:39)


1

Hollanda takımlarından Nec Nijmegen’e transfer olan genç yetenek Ali Akman, Avrupa’da oynadığı ilk maçın 4.dakikasında gol attı. Ali Akman’ın attığı bu gol, Hollanda ekibinin 2015’ten beri ligde attığı en erken gol olarak tarihe geçti.



2

Hollanda Eredivisie takımlarından NEC Nijmegen’de oynayan 19 yaşındaki genç yetenek Ali Akman, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta gol atma başarısı gösterdi. Genç yetenek çıktığı ilk maçta attığı bu golle hem takımının hem de taraftarların büyük sevgisini kazandı.



3

Gösterdiği performansla büyük övgü alan futbolcu, Avrupa’nın gündeminde yer aldı. Futbolcu Hollanda’da ve Avrupa’da dikkatleri oldukça üzerine çekmeyi başardı.



4

Bursaspor alt yapısında yetişmiş olan futbolcu, yeni sezon öncesinde Alman ekiplerinden E.Frankfurt’a transfer olmuştu.



5

Alman ekibi E.Frankfurt’a giden futbolcuyu takımı Hollanda ekiplerinden Nec Nijmegen’e kiralamıştı. Yeni takımıyla Hollanda Ligi’nde ilk maçına PEC Zwolle karşısında çıkan 19 yaşındaki genç yetenek şık bir gole adını yazdırdı.



6

Savunmanın ayağının altından kaçan topu iyi değerlendiren fırsatçı oyuncu, kaleyi sağ çaprazdan gören bir yerden ayağının dışıyla uzak köşeye çok iyi bir vuruş yaptı ve topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.



7

Avrupa’daki ilk karşılaşmasında gol atmayı başaran 19 yaşındaki genç yetenek Ali Akman, gol sevincini taraftarla coşkulu bir şekilde kutladı. Nec Nijmegen, Ali Akman’ın gol atma başarısı gösterdiği maçta PEC Zwolle’yi 2-0 yenerek Hollanda Ligi’nde ilk galibiyetini almış oldu. 19 yaşındaki genç yetenek Ali Akman, geçen sezon Bursaspor forması ile 20 maçta 10 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemişti ardından Alman ekibi Frankfurt'a transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR