11.09.2021-20:27 (Son Güncelleme:11.09.2021-21:02)


1

Fenerbahçe'nin Fabricio Bustos'u kadrosuna çok katmak istediği biliniyordu. Futbolcunun kulübü Independiente'nin Genel Sekreteri Hector Maldonado, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin futbolcuya resmi teklif yapmadığını açıkladı.



2

Sarı lacivertlilerde transferi çok konuşulan ve çok istenilen futbolcunun Arjantin'in Independiente formasını terleten 25 yaşındaki sağ bek Fabricio Bustos olduğu biliniyordu. Fenerbahçe'nin transferini çok istediği futbolcuyla ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı.



3

Fenerbahçe adı sık sık anılan futbolcunun geçtiğimiz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmedi. Bu durumla alakalı kafalardaki soru işaretlerini giderecek önemli açıklamalar geldi.



4

Fabricio Bustos'un takımı Indepentiente cephesinden ise konuyla ilgili önemli açıklama geldi. Fabricio Bustos hakkında konuşan Indepentiente Genel Sekreteri Hector Maldonado, Sarı lacivertlilerin kendilerine herhangi bir resmi teklif yapmadığını aktardı.



5

Hector Maldanado yaptığı açıklamada, "Bustos ve menajeriyle sürekli iletişim halindeyim. Hiçbir zaman resmi teklif gelmedi. Herhangi bir ücret konuşulmadı. ''



6

''Gelmeyen bir teklifi değerlendiremeyiz. Problemlerden kurtulmak için sözleşmesini yenilemeliyiz, bu hususta bağlantıya geçtik. Bu sorunu halledeceğiz." şeklinde ifadelere yer verdi.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR