11.09.2021-18:59 (Son Güncelleme:11.09.2021-19:17)


1

Galatasaray'dan ayrılan Radamel Falcao, İspanyol ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer olmuştu. Yeni kulübünün başkanı, Raul Martin Presa, futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsetti.



2

Kolombiyalı yıldız golcü Rademel Falcao, Galatasaray'da gerek geçirdiği sakatlıklar nedeniyle gerek formsuz durumu nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer almıştı.



3

Futbolcunun formsuz durumu ve yüksek maaş problemi Galatasaray açısından büyük problem oluyordu ve futbolcuyla kesinlikle yolların ayrılması planlanmıştı.



4

Rayo Vallecano'ya transfer olan futbolcudan kulübün başkanı Raul Martin Presa övgü dolu sözlerle bahsetti. Raul Martin Presa yaptığı açıklamada, "Bana göre Falcao futbol tarihinin en iyi üç golcüsünden biri. Onu Rayo Vallecano ve La Liga'da görmek bir ayrıcalık. Falcao'nun iyi bir performans sergileyeceğini umuyoruz" ifadelerine yer verdi.



5

Yıldız golcü, Monaco takımıyla gösterdiği performans ile transferinde Galatasaraylı taraftarları çok heyecanlandırmıştı.



6

Galatasaray'dan ayrılan yıldız golcü Rademel Falcao, Rayo Vallecano atkısıyla poz verdi. Rayo Vallecano bu pozları kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Kolombiyalı yıldızın bu görüntüsü İspanyol ekibi Rayo Vallecano taraftarları tarafından büyük ilgi gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR