11.09.2021-17:57 (Son Güncelleme:11.09.2021-18:34)


1

Türkiye Futbol Federasyonun'da çok hareketli saatler yaşanıyor. Şenol Güneş ile yolların ayrıldığı fedarasyonda sıcaklık bitmiyor. Federasyonun aldığı karar doğrultusunda A Milli Takım'ın teknik direktör olarak başına eski Milli Yıldız Hamit Altıntop'un getirilmesine karar verildi.



2

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararlar doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı Sorumlusu olarak görevlendirildi.



3

Türkiye Futbol Federasyonundan alınan bilgiler doğrultusunda, A Milli Futbol Takımı Sorumluluğunu Hamit Altıntop yapacak. Daha önce A Milli Futbol Takımı Sorumlusu olan Selim Soydan'ın ise yönetim kurulu üyeliğinin devam etmesine karar verildi.



4

Emekli futbolcu, kariyerinde dev takımların formasını giymişti. Halil Altıntop kariyerinde Schalke, Bayern Münih ve Real Madrid gibi devlerin formasını terletmişti.



5

38 yaşındaki Hamit Altıntop, futbolculuk kariyerinde 84 kez ay-yıldızlı milli formayı terletmişti.



6

Başarılı futbol adamı son olarak 2018 sezonunda Almanya'nın Darmstadt formasını terletmişti. Futbol adamı, futbolculuk kariyerini 2018 yılında noktalamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR